Program


LÁZÁR TESÓK
4

LÁZÁR TESÓK

Az Esti Kornél és a Pegazusok Nem Léteznek zenekarokból ismert testvérpár 1992-ben alakult, amikor is Domokos után három évvel Ágoston is világra jött.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 1. csütörtök, 21:00

Akkor még nem sejtették, hogy később Lázár tesók néven, duó formációban fognak együtt színpadra állni. Koncertjeiket, dalaikat akusztikus, minimál hangszerelés jellemzi, hangulatában hozzák a két említett anyazenekar melankolikus vonalát. Első koncertjük 2017-ben a MaCsek online újság szülinapi buliján volt, akkor még csak alkalmi formációként.

2018-ban döntötték el, hogy komolyan foglalkoznak ezzel a projekttel, ebben az évben már több mértékadó fesztiválon és budapesti klubban is felléptek. 2020 őszén jelent meg első nagylemezük Hullámtörés címmel, melynek bemutatója 2021 januárjában volt a Müpában.

Lázár tesók:Lázár Ágoston, Lázár Domokos (Esti Kornél)

 

--

A helyszínen kizárólag készpénzes fizetési lehetőség érhető el. Bankkártyás fizetéssel kizárólag online tud jegyet vásárolni rendezvényeinkre.

A megvásárolt jegy a rendezvényre történő belépésre jogosítja fel annak felmutatóját. Ülőhelyek csak korlátozott számban érhetők el, helyfoglalás érkezési sorrendben.

 

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!