Program


Kukucs!
6

Kukucs!

Pregitzer Fruzsina, aki Jászai Mari-díja mellett 2022-ben Magyarország Érdemes Művésze díjban is részesült, Alszanak a halak? című különleges produkciója után most kisgyermekeknek rendez játékos, de minden bizonnyal fontos és maradandó élményt jelentő színházi előadást.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 11. szerda, 11:00

Pregitzer Fruzsina és Olajos Gábor forgatókönyve alapján magyar alkotók műveinek felhasználásával
KUKUCS!

rendező: Pregitzer Fruzsina

Kukucs? Mi is ez?
Kukucs! – kiáltok fel, ha megpillantok valamit, és azt érzem, kiáltanom kell.
Kukucs – mondom, ha azt szeretném: nézzen ide ez a gyermek, vagy bárki, mert valami fontosat mutatok…
Kukucs? A pillanatot elkapni – Ó, Faust…! – a varázslatot megfejteni, benne lenni, átváltozni…

És folytathatnám még sokáig, mit is jelent ez a kifejezés…

„Mi – Olajos Gábor és jómagam, Pregitzer Fruzsina – azt szeretnénk, hogy a legkisebbek, sok klasszikus alkotó segítségével lássanak csodát, varázslatot, és szeressenek minél inkább játszani rímekkel, dalokkal, mesékkel, és mindenekelőtt egymással.

Ebben Tar Dániel vezeti majd személyesen társait, legifjabb nézőinket ezen az úton.

Nem titkolt vágyunk, hogy így a lehető legkorábban, legszemélyesebben szerettessük meg a színházat a gyermekekkel, hogy később „dörzsölt”, tapasztalt nézőkként láthassuk őket viszont.”

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!