Program


KOWALSKY MEG A VEGA

KOWALSKY MEG A VEGA

Kelet-Nyugat szezonnyitó koncertek

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 24. szombat, 20:00

Kowalsky meg a Vega

A Kowalsky meg a Vega zenekar minden évét - immár hagyományosan - az ország valamelyik nagy koncerthelyszínén kezdi meg. Ezúttal a 2024-es évet két nagyszabású koncerttel nyitják!

A rajongók nagy örömére, az ország keleti és nyugati részén is tartanak egy-egy turné nyitókoncertet: 2024. február 10-én a debreceni Főnix Arénában, február 24-én a Veszprém Arénában lépnek fel.

A jövő évi koncertszezonra vadonatúj műsorral készülnek, amely számos meglepetést is tartogat. A 2023 októberében megjelenő új nagylemezük dalai mellett természetesen felcsendülnek majd az olyan nagy slágerek is, mint a Hála Veled, az Egy világon át, a Tombold ki! vagy a Mindenem. A mély gondolatokat tartalmazó dalszövegeik és fülbemászó dallamaik okán is közönségkedvenc zenekar, mindig különleges hangulatot teremt koncertjein.

Gyere el és ne hagyd ki a Kowalsky meg a Vega két nagy szezonnyitó koncertjét!

Ajánlatunk


Ez az este jár Neked! Tíz év és megannyi teltházas Hungexpo, Kincsem Park, Budapest Park-os fesztivál után idén soha eddig nem látott show-val ünnepeljük a jubileumi, 10. Total Dance Festival-t az új otthonunkban a Budapest Arénában.! Írd be a naptárba, mert november 30-ra már megvan a programod! Nincs tél Total Dance nélkül.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók, összeesküvők és megalkuvók. De mindegyikükben ott él a remény a szellem és lélek felemelkedésében.

Ajánló


Zenés, látványos ősbemutató. A szabadság és a szerelem szívmelengető találkozása látványos vizualitással, lendületes táncokkal és drámai erejű színészi játékkal. Makszim…

Ifj. Johann Strauss egyik budapesti látogatása alkalmával megismerkedett Jókai Mórral, az ismeretség gyümölcse pedig a valcerkirály egyik legkiválóbb operettje, A cigánybáró lett…

Egy amerikai és angliai turné után a londoni West Endről és az ikonikus Royal Albert Hallból érkezik Magyarországra a QUEEN…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!