Program


KONCZ ZSUZSA – Szabadnak születtél

KONCZ ZSUZSA – Szabadnak születtél

A magyar popzene egyik ikonja, Koncz Zsuzsa ad koncertet zenekarával a Dohány utcai zsinagógában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 4. vasárnap, 20:00

24. Zsidó Kulturális Fesztivál
2022. szeptember 4-12.

KONCZ ZSUZSA – Szabadnak születtél

A művésznő a mai napig aktív, folyamatosan koncertezik, új dalokat és albumokat ad ki. A pandémia alatt készült el a „Szabadnak születtél” című, negyvenkettedik stúdióalbuma, amely a megjelenés után rögtön aranylemez is lett. A korong 11 dala javarészt új kompozíció, de egy régebbi Fonográf-dal feldolgozása és a legendás Szeretni valakit valamiért című duett új verziója is helyet kapott a lemezen. A dalok többségének szövegét Bródy János írta, a zenéket Gerendás Péter, Maróthy Zoltán és Tolcsvay László szerezték. A lemez egyik különlegessége a 2019-ben Kulka Jánossal készült duett.

Koncz Zsuzsa az est során nagyszerű zenekarának kíséretében adja elő legújabb lemezének dalait, de felcsendülnek majd a mindenki által ismert slágerek is, mint például a Ha én rózsa volnék, az Ég és föld között, vagy a Jöjj, kedvesem. A művésznő személye és a generációkon átívelő dalai felejthetetlen élményt nyújtanak egy igazán csodálatos helyszínen.

* Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!
* Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Bartos Erika nagysikerű mesesorozatának epizódjaiból Nagy Orsolya készít színházunk számára színpadi forgatókönyvet. Az óvodás korú nézőinknek szánt előadást a Kolibri Fészekben Andrusko Marcella rendezi.

Ajánló


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!