Program


Koncz Zsuzsa Aréna koncert 2022

Koncz Zsuzsa Aréna koncert 2022

„A Szabadnak születtél különleges helyet foglal el lemezeim sorában. A rendkívüli körülmények rendezte, drámai események, történések lenyomata. Egy váratlan, sorsokat megfordító történelmi pillanat, amiben a főszereplők ugyan mi magunk vagyunk, de a cselekvési lehetőségeink mások által meghatározottak” – mondta Koncz Zsuzsa.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 5. szombat, 20:00

Kedves Jegyvásárlók!

Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy Koncz Zsuzsa tizenharmadik Aréna koncertje a jelenleg is fennálló járványügyi helyzet miatt, egy későbbi időpontban kerül megtartásra.

Egy olyan új időpontot kerestünk a művésznővel közösen, amikor a világot feltehetőenmár nem fenyegeti a járvány, amikor újra biztonságosnak érezhetjük világunkat, amikor újra együtt élvezhetjük a zenét és azt, hogy összetartozunk, tehát amikor már mindannyian újra „szabadok” leszünk. A nagykoncertnek ezért lett „Szabadnak születtél” a címe, ami egybenKoncz Zsuzsa a pandémia alatt készült és kiadott stúdióalbumának a címe, és ami hónapok óta aranylemez is már.

A 2021. október 2-án a Papp László Budapest Sportarénába meghirdetett Koncz Zsuzsa koncert, az eredeti helyszínen 2022. március 5-én lesz.

A koncerten Koncz Zsuzsa generációkon átívelő egyedülálló életműve, a jelenre reagáló és mindenki által ismert slágerei mellett, a „Szabadnak születtél” című lemezének dalai is felcsendülnek majd.

„A dalaim számtalan gondolatot, érzelmet, fogalmaznak meg. Csupa olyasmit, amit látok, ami történik velem, körülöttem, amit szeretek vagy épp utálok, amit érzek, vagy minderről gondolok: szabadságról, igazságról, hazaszeretetről, álnokságról, árulásról, gazemberségről, szeretetről, szerelemről, barátságról, veszteségről, a jövőről, a sors kiszámíthatatlanságáról, életünk apró vagy épp meghatározó mozzanatairól. A jövő évi márciusi koncertemen mindezt szeretném megosztani azokkal, aki ott lesznek, mert volt türelmük kivárni az időt, amely sajnos csak most jött el, illetve mindenkivel, aki eljön, mert érdekli az, amit ez a koncert remélhetőleg adhat neki.

Mindenekelőtt, és MINDEN helyzetben erős meggyőződést arról, hogy: „Szabadnak születtél”!” –nyilatkozta a művésznő.

Az Aréna koncertre megváltott belépőjegyek az új időpontra érvényesek, melyekkel a továbbiakban nincs teendője, ígyazzal a koncert az új dátumon (2022. március 5-én)látogatható. Amennyiben a rendezvényre vásárolt parkolójegyet is, úgy természetesen az is érvényes az új dátumra.

Köszönjük türelmét és megértését, jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel:
Broadway Event Kft.

Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017 nyár elején megjelent PestiEst-ben csak úgy sorjáznak a tabutémák, ám a kifejezetten harcos kiállása, a teljesen újszerű rímképlet és a hitelesség azonnal feltűnést keltett. A bemutatkozó nagylemezén (Nehézlábérzés, 2018) Krúbi teljes fegyverzetében jelenik meg: erőteljes politizálás, szexualitás, celebek bírálata, tabudöntögető témák. A 2019-es Zárolás feloldva EP dalait a gyors befutás hátulütői, az agresszíven nyomuló rajongók, a tolakodó nők, az eredményt váró menedzserek népesítik be. A korábbinál egységesebb, komorabb hangvételű második album után 2020 augusztusától Krúbi szívizomgyulladás miatt csaknem tíz hónapig nem állt színpadra, de 2021 nyarán újra nagy sikerrel zenélt. A betegségéről szóló csaknem kilenc perces Szív című dal hamar népszerű lett. Legutóbbi, III. Krúbi című albumát éppen 29. születésnapján, 2023. november 17-én dobta piacra, többek között a Ganxsta Zolee tehet mindenről című szerzeménnyel. A korong dalait 2024 januárjában a Papp László Sportarénában tartott nagyszabású koncertjén hallgathatták meg élőben a rajongói. Beton.Hofi szabályosan berobbant a hazai újhullámos hiphop világába. A 2021 júniusában megjelent első, ‘comic sins’ c. mixtape óriási kritikai és közönség sikert aratott, a 2022-ben kiadott ‘Playbánia’ megjelenését követően, pedig egyértelművé vált, hogy Beton.Hofi az elkövetkezendő évek meghatározó könnyűzenei előadója lesz. Egyedi hangzásvilágával, (ön)reflektív dalszövegeivel, hipnotikus színpadi jelenlétével, humorával és lelkes, magukat ‘Citromale Gang’ néven aposztrofáló rajongói bázisával gyorsan, mindössze 2 év alatt bebiztosította helyét a klubok és fesztiválok nagyszínpadain, hogy aztán 2023-ban már a telt-házas Budapest Parkban lépjen fel. 2022-ben a ‘comic sins’-ért, 2023-ban pedig a Playbánia albumért Fonogram díjat nyert az év hazai rap vagy hip-hop albuma/ hangfelvétele kategóriában, Hundred Sins-el közös Bagira c. dala, pedig a 3. legtöbbet játszott magyar dal lett valaha Spotifyon. A trilógiát záró “0” c. 20 dalos lemeze 2024 tavaszán jelent meg. A lemezt áprilisban, első “aréna showján” az MVM Dome-ban mutatja be. Super Early Bird: 6500 Ft (korlátozott darabszámban) Early Bird: 7500 Ft (korlátozott darabszámban) Standard: 8500 Ft VIP: 12000 Ft (korlátozott darabszámban) VIP jegy tartalma: gyors belépés a VIP bejáraton keresztül, a koncertet közvetlenül a színpad előtt egy elkülönített nézőtéri helyről élvezheted, egyedi VIP pass és karszalag, welcome drink

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!