Program


Koncert vaksötétben Tóth Verával

Koncert vaksötétben Tóth Verával

Koncert vaksötétben Tóth Verával

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 27. csütörtök, 19:00

Igazán különleges élmény vár következő Vaksötét koncertünkön, hiszen Tóth Vera immár több, mint egy évtizede a hazai zenei élet fénylő csillaga. Vadonatúj quartet koncertjei igazi zenei csemegét jelentenek a közönségnek. Olyan exkluzív zenei ajándékot, amiben Vera bűvkörébe vonva hallgatóságát csodálatos hangjával. Nem lesz ez másként ezen a mai estén sem, ahol 4 szólólemeze és kedvenc előadói dalaiból válogat majd közönségének!

Tóth Vera – ének 

Bérces Viktor – billentyű 

Duka László – hegedű 

Molnár Tibor – beatbox 

A koncert időtartama 45 perc, amelyet egy beszélgetés követ a résztvevőkkel. A jótékonysági koncert bevétele a látássérülteknek készülő hangoskönyveket támogatja.

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!