Program


Koncert a színházban!

Koncert a színházban!

A Petőfi Band a Soproni Petőfi Színház művészeinek zenekara, amely évek óta fellép különböző rendezvényeken, most egy igazán különleges koncerthelyszínen a Petőfi Színházban lépnek fel!

A Petőfi Band tagjai: Simon Andrea (ének, hegedű), Papp Attila (ének, gitárok), Szabó Laci (billentyű, ének, tangóharmonika), és Kiss Noró (ének, gitár).

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 29. péntek, 19:00

Meghívott vendégeik:
• Sárdy Barbi, énektanár, és a színház korrepetitora a Papp&Sárdy zenekar alkotója,
• Kónyai Flórián, Sopron egyik legismertebb hegedűse, aki a nemzetközi zenei színtéren is jelen van, számos produkció és zenekar aktív tagja és több színházi produkció hegedűse
• Molnár Tomy, Ausztriában is tevékenykedő elismert jazz szaxofonos és tanár)
 
A koncert két felvonás, egy szünettel, akár egy színházi előadás, de zenékre épül.
 
A műsor első felvonásában a Petőfi Band saját dalait, és megzenésített verseket adnak elő. A második felvonásban pedig a Soproni Petőfi Színház elmúlt évadjaiból választott zenés darabokból állítottak össze egy műsort. Így elhangzanak majd A padlásból, az AIDA-ból, a Mesés Musicalekből vagy éppen a Bábjátékosból ismert dalok, saját hangszereléssel.
 
A zenekar kiegészül két alaptaggal is, Vida Mihály dobossal, aki a soproni zenei élet megkerülhetetlen ritmus-dob tanára, több zenekar tagja, például a Four Corners, a Sopron Gospel és a Wine O'Clock zenekaroknak is, valamint számos produkció, színházi előadás oszlopos tagja, résztvevője.
 
A másik közreműködő: Lakatos Levente basszusgitáros több soproni zenekar aktív tagja többek között a Betti Mondta zenekar basszusgitárosa. A "Koncert a Színházban" különleges program, tekintve, hogy ritka alkalom, hogy egy zenekar léphet fel a színház színpadán!

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Pörgős vígjáték, ami egy percre sem engedi elkalandozni a nézőt.

Csak úgy várhatjuk el szerencsésebb rokonainktól, hogy szükség esetén gondoljanak ránk, ha mi is gondolunk a hozzánk képest szerencsétlenebb rokonainkra. Így egyensúlyozódik ki az országban a szerencse. Másrészről kérni sokkal könnyebb és kellemesebb, mint adni.

Ajánló


Henry Purcell DIDO ÉS AENEAS Opera három felvonásban, egy részben, angol nyelven, magyar és angol felirattal

A világhírű amerikai Harlem Globetrotters a 2024-es világkörüli turnéjuk keretében, 2024. március 5-én a Veszprém Arénába, március 6-án Budapesten az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!