Program


Két összeillő ember – Domján Edit és Szécsi Pál tragikus szerelmi története

Két összeillő ember – Domján Edit és Szécsi Pál tragikus szerelmi története

Június 14-én egy különleges estnek lehetnek részesei a Villa vendégei, 19:30 órakor kezdődik a Két összeillő ember – Domján Edit és Szécsi Pál tragikus szerelmi története című műsor Csernák Tibor, Nyomtató Enikő és Orémusz Maja közreműködésében a Bencs Villa parkjában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 14. kedd, 19:30

Két összeillő ember – Domján Edit és Szécsi Pál tragikus szerelmi története

Domján Edit, az ünnepelt színészlegenda és Szécsi Pál, a népszerű táncdalénekes tragikus szerelmének állít emléket az a műsor, melyben Nyomtató Enikő színésznő tolmácsolja majd Domján Edit gondolatait, Csernák Tibor, a város közkedvelt Polip Bandjének vezetője énekli majd el a legismertebb Szécsi Pál-dallamokat, Orémusz Maja pedig prózai visszaemlékezésekkel, fotós-videós archív felvételekkel egészíti ki a 20. századi Rómeó és Júlia történetét.

A két legenda mindössze tíz hónapig tartó kapcsolata a 70-es évek elején alaposan felborzolta a közvéleményt. „Palikának” egy emberként szurkolt az ország a Táncdalfesztiválon, és slágerei éppúgy megmaradtak a köztudatban, mint Edit színészi alakításai A bolond lány vagy Az üvegcipő főszerepeiben. Hogy a ragyogó tehetségű művészek magánélete miért alakult olyan szerencsétlenül, arra kíván fényt deríteni a kamaradarab.

Ajánlatunk


zenés játék két részben

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!