Program


Kardos-Horváth János gyermekzenei koncert

Kardos-Horváth János gyermekzenei koncert

Kardos-Horváth János. KHJ. A KHJ planéta origója. Alfája és omegája mindannak a szerteágazó tevékenységnek, melyet neve fémjelez. A nagyszínpados vibráló Kaukázus fellépéseknek, az egymagában pőrén egy szál gitárral a világ elé állásnak, a KHJ világot leképező dalszövegeknek, a színházi megjelenéseknek, stand up esteknek, gyermekműsoroknak, kísérleti előadásoknak, osztálytermi zenéléseknek, társadalmi szerepvállalásoknak.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Hogy ki a jó környezetvédő? Aki nem szemetel az utcán, aki nem bántja a kicicákat, aki fogmosás közben elzárja a vizet és aki rászól apura, anyura, hogy autó helyett sétáljanak el az oviba. De honnan tudhat ennyi mindent egy kis ember, aki még csak három, négy, öt, hat éve van a világon? Úgy, hogy játszva megtanulja. Egy zenével, tánccal, nevetéssel, pörgéssel és forgással, kérdésekkel-válaszokkal teli foglalkozás keretében. Ezt nyújtja Kardos-Horváth János gyermekzenei programja. A maga is apuka énekes gitárjával, lendületével, a legkisebbekkel való azonosulási képességével teremti meg azt a vidám hangulatot, ami talán egy életre eggyé olvad kicsik képzeletében a jó üggyel, amit Janó bácsitól tanultak koncerten.

Ha az ember még gyerek, annyi tanulnivalója van a világból. Annyi kérdés feszíti, amire a felnőttektől várja a választ. És ha a választ gitár, zene, izgalmas kérdezz-felelek játék formájában kapja meg, akkor az a válasz örökre a kis fejébe vésődik. Miért olvadnak a jéghegyek? Mi baj a pingvinekkel? Hogy lesz napból-szélből energia? Mit tehet egy kisdiák, és mit tehet, ha majd felnő? Milyen az igaz barátság? Hol lakik a lelkünk? Segítsünk-e, ha Rózsi néni elfárad szatyorcipelés közben? Kardos-Horváth János gyermekeknek szóló zenélgetős-beszélgetős interaktív gyerekműsora, ezekre a kérdésekre keresi és a gyerekek segítségével adja meg a választ.

Mit ért egy 10-14 éves az őt körülvevő világból? Világra ébredésének hajnalán, mit szűr le abból a folyamként felé áramló információözönből, amiből össze kell tennie világképét? Miért baj a klímaváltozás, miért nem isznak tiszta vizet AfrikábanA válaszok keresésében segít KHJ interaktív zenés-beszélgetős, tematikusan felépített előadása kifejezetten a felsős korosztályt célozva meg. Gitárral és énekkel, hallgatóságát bevonó történetmeséléssel, együtt töprengéssel, kérdések feltevésével, válaszok meghallgatásával segít a kamasz léleknek egy picit helyére tenni a világot.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Szép nyári nap / Foltos farmerek az út mentén / Szép nyári nap / Sokan vándorolnak úgy, mint én – hangzik majd fel a Neoton Vándorének című slágere a Veres 1 Színház új előadásában Vecsésen 2024 nyarán a BÁKK előtti fő téren.

Heltai önleleplező, zseniális humorral mutat görbe tükröt a képmutatás és az emberi játszmák elé.

Ajánló


A finom erotikával fűszerezett keserédes történet a századforduló Kolozsvárjának egyik jelentős intézményébe, a Gerendás házként elhíresült bordélyba kalauzolja a nézőt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!