Program


Kakaómese- Stuart Little kisegér

Kakaómese- Stuart Little kisegér

A Little család valószínűleg a világ legátlagosabb, melegszívű famíliája. Amikor egy árvaházban rátalálnak az elhagyatott kisegérre, Stuart Little-re befogadják, és hamar a család teljes jogú tagjává válik. Azonban macskájuk nem tud belenyugodni az új kedvenc érkezésébe.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 26. vasárnap, 10:00

Kakaómese

A vetített rajzfilmekhez kapcsolódóan, havi egy vasárnap, a mese ihlette kézműves foglalkozás - bábkészítés, drámajáték, festés, animálás - várja a gyerekeket az Egyboglya Alapítvány alkotóival. Készítsd el, és vidd haza magaddal a mesét!
 
Szeptember 26. vasárnap 10.00 Stuart Little kisegér (német-amerikai vígjáték, 84 perc, 1999)  

A Little család valószínűleg a világ legátlagosabb, melegszívű famíliája. Amikor egy árvaházban rátalálnak az elhagyatott kisegérre, Stuart Little-re befogadják, és hamar a család teljes jogú tagjává válik. Azonban macskájuk nem tud belenyugodni az új kedvenc érkezésébe. Felbérel néhány rosszarcú kóbor kandúrt, hogy tegyék el láb alól a kicsi, nagyszájú és csupa szív egérsrácot…

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

zenés játék két részben

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!