Program


Jonas Kaufmann: Csendes éj

Jonas Kaufmann: Csendes éj

Jonas Kaufmann gyermekkori karácsonyi emlékeit és felnőttként megélt örömteli pillanatait idézi fel kedvenc karácsonyi dalaiból álló, egyedülálló válogatással.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 30. szombat, 14:00

német karácsonyi koncertfilm, 76 perc, 2020 / német és angol nyelven, magyar felirattal

Rendező: Nikolai Dörler

Jonas Kaufmann gyermekkori karácsonyi emlékeit és felnőttként megélt örömteli pillanatait idézi fel kedvenc karácsonyi dalaiból álló, egyedülálló válogatással. A koncertet a Salzburg melletti oberndorfi Csendes Éj-kápolnában forgatták, ahol 1818. december 24-én először adták elő Joseph Mohr és Franz Xaver Gruber Csendes éj című karácsonyi énekét.

A koncertfilm alatt bepillanthatunk a salzburgi karácsonyi vásári forgatagba is, miközben olyan fülbemászó, ismerős, világszerte népszerű dallamok vidítanak jobb kedvre bennünket, mint az Adeste fidelis, O Come vagy a Stille Nacht; majd következnek az amerikai ünnepi kedvencek, mint például a Let It Snow!, a Winter Wonderland vagy éppen a White Christmas; továbbá a hagyományos német karácsonyi dalok, mint az Ihr Kinderlein kommet és a Kling, Glöckchen.

Jegyár: 3000 Ft

 

Forgalmazó: Pannonia Entertainment

Ajánlatunk


"Tudom én jól, az a baja a világnak, hogy nem tehénpásztorok kormányozzák. Ha én valamikor miniszter leszek, mindent a visszájára fordítok. A csősztől elveszem a bunkósbotot. A pofonokat végképp eltiltom. Aki vét a törvény ellen, felpofoztatom a bakterrel. Az ország vászontarisznyájára lakatot tetetek, nehogy kilopják belőle a pénzt.

A spanyol Andrea Motis lenyűgöző tehetség, aki otthon van a jazz, a klasszikus zene, a funk és az elektronika világában, énekel, trombitál, szaxofonozik, zenét szerez, sőt film is készült róla - és még nincs harmincéves!

Ajánló


Metsző humorral és mély emberismerettel írta meg két híres egyfelvonásosát Molnár Ferenc. Pazar szerepek színészeknek és remek szórakozás a nézőknek.…

Füst a szemében - Cseh Tamás 80. NYÁRI SZÍNHÁZ esőhelyszín: Gödöllői Királyi Kastély, Lovarda

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!