Program


Jazzation: AETERNUM - lemezbemutató koncert / közreműködik a Budapest Orchestra Project

Jazzation: AETERNUM - lemezbemutató koncert / közreműködik a Budapest Orchestra Project

Magyarország első számú jazz acappella együttese fennállásának 18. évfordulójára új nagylemezt jelentet meg. Az albumra a közönség által legjobban várt dalok: jazz örökzöldek, világzenei feldolgozások és eredeti szerzemények kerültek, de ősbemutatóra is sor kerül az este folyamán
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Az eltelt tizennyolc esztendő alatt a legrangosabb nemzetközi versenyeken lopta be magát a zsűri szívébe a magyar formáció: Európa-szerte, a Távol-Keleten és Amerikában is számos szakmai és közönségdíjat nyertek, mégis arra a legbüszkébbek, hogy olyan csodás zenészekkel játszhattak már együtt, mint a világhírű Bobby McFerrin vagy a King's Singers. Az évek során a magyar közönség legnagyobb örömére vendégül látták az acapella-világ kiválóságait, de kamara- és szimfonikus zenekarral is kollaboráltak már. 

Az elmúlt években hagyománnyá vált, hogy a közönség csordultig megtölti a Solti Termet az együttes koncertjein, így 2023 decemberében a Nagyteremben kerül sor a Jazzation lemezbemutatójára, mely különleges meglepetést is tartogat: vadonatúj műsort és egy még sosem hallott kollaborációt. A Jazzation big band kísérettel, a Budapest Orchestra Projekt közreműködésével szólaltatja meg a huszadik század legmeghatározóbb előadóitól ismert, legendás kompozíciókat.

Jazzation

Várallyay Katus

Bolyki Sára

Kanizsa Gina

Bolyki Barnabás

Homor Máté

Budapest Orchestra Project

Zenekarvezető:

Tompa Ábel

Gergely Edvárd – alt szaxofon/fuvola

Sándor Norbert – alt szaxofon/klarinét

Uher-Győrfi Bálint – tenor szaxofon/klarinét

Nagy Zsófia – tenor szaxofon/szoprán szaxofon

Vincze Marcell – bariton szaxofon

Mihályfi Márk – trombita

Bille Gergely – trombita

Rozbora Ádám – trombita

Hammer Gábor – trombita

Csapó Krisztián – harsona

Gáspár Olivér – harsona

Bodon Bence – harsona

Janák Gergely – basszusharsona

Neuschl Armand – zongora

Virág Benedek – gitár

Gyányi Tamás – basszusgitár

Majsai Roland – dob

Ajánlatunk


ifj. Johann Strauss A DENEVÉR Nagyoperett három felvonásban, magyar nyelven, angol és magyar felirattal

Dzsúdló 2023. december 29-én minden eddiginél komolyabb show-val teszi fel az arany bukósisakot erre a top időszakra. Addigra már mindenki álmából felébresztve is tudja a Kincugi összes szövegét, úgyhogy biztonsági öveket becsatolni, pattanjatok be a mitfahrer helyére, és turbó fokozat!

A rock and roll koronázatlan királya, MR. ROCK AND ROLL egy ÉLETMŰ turnéra indul ebben az évben. A Made in Fenyő – 55 év rock and roll KONCERT - SHOW következő állomása GYŐR!

Ajánló


Lengyel Tamás, Kálid Artúr és Stubnya Béla egy gyilkosan vicces vígjátékban: magyar színész menni Hollywood! Szatíra a magyar színészvilág tragikomikus…

Karácsonyi hangulatban a Kicsi Gesztenye Klub! Csodás ünnepi hangulat, gazdag látványvilág vár a „Fehér karácsony” című előadásunkon!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!