Program


Jazz STation-Snétberger Ferenc gitárművész koncertje

Jazz STation-Snétberger Ferenc gitárművész koncertje

A 100 éves Salgótarján új, négy napos jazz-fesztiváljának nyitónapján Snétberger Ferenc gitárművész ad koncertet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 8. csütörtök, 19:00

A várossá nyilvánításának centenáriumát ünneplő Salgótarján „Jazz STation” elnevezésű új fesztiválja egy különleges koncerttel kezdődik. A salgótarjáni származású Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas Snétberger Ferenc lép színpadra a József Attila Művelődési Központ színpadán.

Repertoárját a roma hagyományok, a brazil zene, flamenco, a klasszikus gitár és a jazz inspirálja. Ma főként improvizációs művészetének és műfajokat átlépő játékának köszönhetően ismert. Végig koncertezte Európát, fellépett az USA-ban, valamint több ázsiai országban, Japánban, Koreában, Indiában és Vietnámban is.

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!