Program


Jazz Migration | Noé Clerc Trio (FR)

Jazz Migration | Noé Clerc Trio (FR)

Három ritkán társított hangszer virtuóz és modern kombinációja a Noé Clerc Trio, amelynek bensőséges, kifinomult zeneisége varázsütésre képes kapcsolatot teremteni a közönséggel. Szerteágazó inspirációs forrásaik között a blues, a kortárs jazz, az impresszionizmus és a tradicionális zene egyaránt helyet kap.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 30. csütörtök, 20:00

A 2018-ban alapított trió több nemzetközi versenygyőzelem (például a 2021-es Jazz à la Défense) után immár Európa több országában koncertezik. Első albumuk, a Secret Place (NoMadMusic, 2021) néhol városias környezetet vetít elénk, máshol a vadonba invitál. Noé Clerc nemcsak kivételes hangszerjátékos, hanem azt is jól tudja, hogy valódi dallamok nélkül a legszebb kompozíciók és improvizációk is hamar a feledés homályába merülnek – hazájában ezért máris Vincent Peirani méltó örököseként ismerik, aki képes boldogságot árasztani a szívünkbe, miközben ujjait táncoltatja a billentyűkön.

A koncert az AJC által elindított Jazz Migration sorozat keretében valósul meg, amelynek célja, hogy új jazz-zenekarok szakmai fejlődését támogassa.

Közreműködik:

Noé Clerc - harmonika
Clément Daldosso - nagybőgő
Elie Martin-Charrière - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


zenés party két részben

Csak úgy várhatjuk el szerencsésebb rokonainktól, hogy szükség esetén gondoljanak ránk, ha mi is gondolunk a hozzánk képest szerencsétlenebb rokonainkra. Így egyensúlyozódik ki az országban a szerencse. Másrészről kérni sokkal könnyebb és kellemesebb, mint adni.

„Improvizációs gasztroszínház – sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal. Mindezt kultúrtörténeti szempontból több rétegben egymásra pakoljuk, aztán feltekerjük a hőfokot. Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl Judit, az előadás megálmodója.

Ajánló


Az 1986-ban készült, kultikus családi rajzfilm színpadi változata feledhetetlen szórakozás az egész családnak!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!