Program


Jancsi és Juliska - Kalandra fül! - Óbudai Danubia Zenekar

Jancsi és Juliska - Kalandra fül! - Óbudai Danubia Zenekar

Ki ne ismerné Jancsi és Juliska történetét, a Grimm testvérek meséjét? De ki ismeri annak kortárs zenei változatát?
A leleményes testvérpár szeretetéről és összetartásáról szóló örökérvényű történetét azonban most soha nem látott-hallott módon mutatjuk be!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 28. szombat, 18:00

Jancsi és Juliska - Óbudai Danubia Zenekar

Közreműködik:
Mesélő: Lukácsházi Győző
Élő illusztráció: Kiskovács Eszter
Óbudai Danubia Zenekar
Karmester: Dobszay-Meskó Ilona

A nagyon sokoldalú és a világ legkülönbözőbb pontjain is számos díjjal jutalmazott kortárs zeneszerzőnő, Dobszay-Meskó Ilona, valamint Lukácsházi Győző, a zenei ismeretterjesztés évtizedek óta egyik legismertebb és legelismertebb magyar képviselője közös mesejátékot írt a gyerekeknek. A rengeteg humorral átszőtt előadás nemcsak új oldalát mutatja meg a történetnek, hanem szinte észrevétlenül be is vezeti a gyerekeket a nagyon ijesztőnek hangzó „kortárs zene” és ezen keresztül a klasszikus zene birodalmába. (Ráadásul egészen egyedülálló módon Kiskovács Eszter rajzművész a koncertet élőben, a zenével párhuzamosan illusztrálja, így nemcsak hallhatjuk, hanem láthatjuk is Jancsi és Juliska történetét.) Mindezt az Óbudai Danubia Zenekar kiváló művészeinek előadásában.


A kísérőprogramok ingyenesen látogathatók.

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!