Program


Jaeden Izik-Dzurko

Jaeden Izik-Dzurko

A Santanderi Zongoraverseny győztese

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 14. vasárnap, 19:00

Szkrjabin: 5. zongoraszonáta, op. 53
Liszt: h-moll szonáta

SZÜNET

Rahmanyinov: 1. (d-moll) zongoraszonáta, op. 28

Jaeden Izik-Dzurko (zongora)

A zongoraszonáta-irodalom három ikonikus darabját tűzte zeneakadémiai műsorára Jaeden Izik-Dzurko. A fiatal kanadai előadóművész az elmúlt években olyan versenyeken diadalmaskodott, mint a Hilton Head Nemzetközi Zongoraverseny és a barcelonai Maria Canals Nemzetközi Zenei Verseny. 2023-ban a santanderi Paloma O’Shea Nemzetközi Zongoraversenyen nemcsak az első díjat, hanem a közönségdíjat és a kamarazenei díjat is elnyerte. Jaeden Izik-Dzurko szívesen látott szólistája a nagyzenekari koncerteknek, a világ számos pontján lépett már fel. Fiatal kora ellenére a kritika tapasztalt előadóművészként jellemzi, játszott a londoni Wigmore Hall, a párizsi Salle Cortot és a madridi Auditorio Nacional de Música közönsége előtt. A Carnegie Hallban (Weill Recital Hall) 2022 októberében debütált. A New York-i koncertmagazin kritikusa kifinomult hangszínpalettáját, csiszolt technikáját és a zene iránti alázatát dicsérte.

RENDEZŐ: Zeneakadémia KoncertközpontSOROZAT: Versenygyőztesek

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Ajánló


A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!