Program


Izeg-mozog: A KL Színház babaszínházi előadása

Izeg-mozog: A KL Színház babaszínházi előadása

A KL Színház babaszínházi előadása ezúttal a Kikötőben varázsolja el a legkisebbeket Markó-Valentyik Anna bábművész tolmácsolásában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 2. szombat, 10:00

Izeg-mozog - A KL Színház babaszínházi előadása

Hangok, zajok, ízek, szagok, fények, színek, formák, felületek, tárgyak, gépek, élőlények. Feküdni, megfordulni, tapogatni, kúszni, mászni, lábra állni, tipegni, lépni, járni, futni, ugrálni, forogni. Enni, inni, aludni, figyelni, tanulni, beszélni.

A KL Színház babaszínházi előadása ezúttal a Kikötőben varázsolja el a legkisebbeket Markó-Valentyik Anna bábművész tolmácsolásában.

„Markó-Valentyik Anna igen figyelemreméltó egyszemélyes produkciója, az Izeg-mozog varázslatos csecsemővilágot teremt.”
(Stuber Andrea, Spiritusz)

„Az Izeg-mozog arról szól, hogy egy zárt térből és testhelyzetből hogyan nyílik ki a test, hogyan eszmél rá a térre, hogyan mozdul meg benne, hogyan jön rá, hogy mi mire való és mire nem, és hogy mit lehet csinálni a tárgyakkal, amik körülveszik. Az a folyamat jelenik meg benne, ahogy egy kisbaba megismeri a világot, a gyerekek reakcióiból pedig az derül ki, hogy értik, mi történik a színpadon.”  (Puskás Panni, Revizor)

Az előadást 0-4 éves korig ajánljuk!
Az előadás időtartama 20 perc, amit 20 perc közös játék követ.
 
Alkotók
Koreográfus: Fejes Kitty
Díszlet: Horváth Márk, Markó-Valentyik Anna
Konzulens: Kocsis Rozi (Blattner-díjas)
Rendezte és játssza: Markó-Valentyik Anna

Ajánlatunk


A spanyol Andrea Motis lenyűgöző tehetség, aki otthon van a jazz, a klasszikus zene, a funk és az elektronika világában, énekel, trombitál, szaxofonozik, zenét szerez, sőt film is készült róla - és még nincs harmincéves!

Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók, összeesküvők és megalkuvók. De mindegyikükben ott él a remény a szellem és lélek felemelkedésében.

Négy különböző karakterű barátnő találkozik egy spanyol tengerpartra tartó vonaton, hogy fiatalkori kalandjaik felidézésével megszabaduljanak a mindennapok problémáitól, és kiélvezzék nyári szabadságukat.

Ajánló


Puccini: Messa di Gloria László Boldizsár, Kendi Lajos – ének Budapesti Akadémiai Kórustársaság Taipei Philharmonic Chamber Choir Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!