Program


Izeg-mozog: A KL Színház babaszínházi előadása

Izeg-mozog: A KL Színház babaszínházi előadása

A KL Színház babaszínházi előadása ezúttal a Kikötőben varázsolja el a legkisebbeket Markó-Valentyik Anna bábművész tolmácsolásában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 2. szombat, 10:00

Izeg-mozog - A KL Színház babaszínházi előadása

Hangok, zajok, ízek, szagok, fények, színek, formák, felületek, tárgyak, gépek, élőlények. Feküdni, megfordulni, tapogatni, kúszni, mászni, lábra állni, tipegni, lépni, járni, futni, ugrálni, forogni. Enni, inni, aludni, figyelni, tanulni, beszélni.

A KL Színház babaszínházi előadása ezúttal a Kikötőben varázsolja el a legkisebbeket Markó-Valentyik Anna bábművész tolmácsolásában.

„Markó-Valentyik Anna igen figyelemreméltó egyszemélyes produkciója, az Izeg-mozog varázslatos csecsemővilágot teremt.”
(Stuber Andrea, Spiritusz)

„Az Izeg-mozog arról szól, hogy egy zárt térből és testhelyzetből hogyan nyílik ki a test, hogyan eszmél rá a térre, hogyan mozdul meg benne, hogyan jön rá, hogy mi mire való és mire nem, és hogy mit lehet csinálni a tárgyakkal, amik körülveszik. Az a folyamat jelenik meg benne, ahogy egy kisbaba megismeri a világot, a gyerekek reakcióiból pedig az derül ki, hogy értik, mi történik a színpadon.”  (Puskás Panni, Revizor)

Az előadást 0-4 éves korig ajánljuk!
Az előadás időtartama 20 perc, amit 20 perc közös játék követ.
 
Alkotók
Koreográfus: Fejes Kitty
Díszlet: Horváth Márk, Markó-Valentyik Anna
Konzulens: Kocsis Rozi (Blattner-díjas)
Rendezte és játssza: Markó-Valentyik Anna

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

2024-ben, immáron 12. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb, legszínesebb társasjátékos rendezvénye, a Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár!

Bertolt Brecht-Hanns Eisler Galilei élete Fordító: Ungár Júlia "GALILEI Új kor születik, amiben öröm lesz élni.  SARTI Aha. Remélhetőleg a tejest is ki tudjuk fizetni ebben az újkorban, Galilei úr."

Ajánló


Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók,…

A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!