Program


Isten tenyerén - Ronnie Wood
8

Isten tenyerén - Ronnie Wood

E dokumentumfilm meghitt portrét állít a legendás Rolling Stones tag Ronnie Wood előtt, mint zenész, művész és túlélő. Ronnie végigkalauzol minket élete történetén, olyan barátokat-zenésztársakat és festőket megszólaltatva, mint Damian Hirst, Mick Jagger, Keith Richards, Imelda May vagy Rod Stewart.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 4. szerda, 19:31

Isten tenyerén - Ronnie Wood / Somebody Up There Likes Me
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
angol életrajzi film, dokumentumfilm, zenés film, 82 perc, 2019

E Mike Figgis rendezte dokumentumfilm meghitt portrét állít a legendás Rolling Stones tag Ronnie Wood előtt, mint zenész, művész és túlélő. A film a hetvenes éveiben még mindig az élvonalba tartozó zenész karrierének szerény, észak-londoni kezdeteitől – ahol idősebb testvérei arra inspirálták, hogy rocksztárrá váljon – az immár ötven éve tartó pályája csúcsáig jut el, amely során a világ valaha volt legnagyobb pop-rock zenészeivel dolgozott, mint a The Birds, Jeff Beck, The New Barbarians, Rod Stewart, The Faces és persze a The Rolling Stones.

Ronnie végigkalauzol minket élete történetén – festő és zenész pályáján –, olyan barátokat, zenésztársakat és festő kollégákat megszólaltatva, mint Damian Hirst, Mick Jagger, Keith Richards, Imelda May vagy Rod Stewart.

Rendező: Mike Figgis

Szereplők:
Ronnie Wood
Damien Hirst
Mick Jagger
Keith Richards
Rod Stewart
Charlie Watts

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!