Program


Isten tenyerén - Ronnie Wood
8

Isten tenyerén - Ronnie Wood

E dokumentumfilm meghitt portrét állít a legendás Rolling Stones tag Ronnie Wood előtt, mint zenész, művész és túlélő. Ronnie végigkalauzol minket élete történetén, olyan barátokat-zenésztársakat és festőket megszólaltatva, mint Damian Hirst, Mick Jagger, Keith Richards, Imelda May vagy Rod Stewart.

Isten tenyerén - Ronnie Wood / Somebody Up There Likes Me
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
angol életrajzi film, dokumentumfilm, zenés film, 82 perc, 2019

E Mike Figgis rendezte dokumentumfilm meghitt portrét állít a legendás Rolling Stones tag Ronnie Wood előtt, mint zenész, művész és túlélő. A film a hetvenes éveiben még mindig az élvonalba tartozó zenész karrierének szerény, észak-londoni kezdeteitől – ahol idősebb testvérei arra inspirálták, hogy rocksztárrá váljon – az immár ötven éve tartó pályája csúcsáig jut el, amely során a világ valaha volt legnagyobb pop-rock zenészeivel dolgozott, mint a The Birds, Jeff Beck, The New Barbarians, Rod Stewart, The Faces és persze a The Rolling Stones.

Ronnie végigkalauzol minket élete történetén – festő és zenész pályáján –, olyan barátokat, zenésztársakat és festő kollégákat megszólaltatva, mint Damian Hirst, Mick Jagger, Keith Richards, Imelda May vagy Rod Stewart.

Rendező: Mike Figgis

Szereplők:
Ronnie Wood
Damien Hirst
Mick Jagger
Keith Richards
Rod Stewart
Charlie Watts

Ajánló


Geszti Péter 2021-ben visszatér csapatával a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra.

Mire fáj az ördög foga? Vagy inkább mitől? És hová tűnt Benedek fogkeféje?…