Program


Irodalmi reggeli Szabados Ágnessel és Szűcs Péter íróval

Irodalmi reggeli Szabados Ágnessel és Szűcs Péter íróval

Szűcs Péter szereplőit a sors vezeti különleges tájakra – ő maga pedig ugyancsak hagyja, hogy izgalmasabbnál izgalmasabb helyekre sodorja az élet. Így nemcsak írói munkásságából, hanem utazási tapasztalataiból is ízelítőt kaphatunk március 25-én, szombaton, 10 órától a Játékszín Julius Meinl színpadán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 25. szombat, 10:00

Irodalmi reggeli Szűcs Péterrel és Szabados Ágival a Játékszín Julius Meinl Színpadán

Nemcsak irodalmi élményben, hanem felfedezésekben gazdag, különleges élménybeszámolókban is része lesz annak, aki Szabados Ágival és meghívott vendégével, Szűcs Péterrel tölti a tavasz első irodalmi reggelijét a Játékszínben. Szűcs Péter eredendően újságíró, elsősorban azonban az utazás és a világjárás szerelmese, hosszú évek óta vezeti blogját kalandjairól Peter’s Planet Travel néven. 2021-ben szerteágazó tapasztalatait és élményeit is beépítette első kötetébe, a történelmi időszakokon és kontinenseken átívelő Dharma című családregénybe. A sodró lendületű történet az ötvenes évek bihari vidékétől egészen napjaink Rio de Janeirójáig vezet.

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Ajánlatunk


Európa kulturális fővárosa hivatalos programja keretében április 15-én a Veszprém Arénában kerül megrendezésre az Ez az a nap! 2023. Az eseményen a világszerte ismert Michael W. Smith mellett színpadra lép Oláh Gergő, az Új Forrás és a Hanna Projekt.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Szente Vajk Legénybúcsúját 2022. februárjában tartják Kaposváron. A népszerű színművész, színpadi szerző és rendező egyik legnagyobb, a kritikusok által is bőven dicsért színházi sikerét hozza el Kaposvárra. Az előadás különlegessége, hogy Szente Vajk és Nagy Sándor színpadi kettőse régi barátságukon alapul, talán nem mentesen a közösen megélt abszurd szituációk hatásai alól.

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Richard Willey, az angol kormány egyik sikeres, fiatal minisztere gáláns kalandra készül Jane-nel, az ellenzéki frakció titkárnőjével egy patinás hotelben.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!