Program


Irodalmi reggeli Szabados Ágnessel és Szentesi Éva íróval

Irodalmi reggeli Szabados Ágnessel és Szentesi Éva íróval

Szentesi Éva élete, személyisége és szerteágazó munkássága rengeteg témát kínál, így biztosak lehetünk benne, hogy a május irodalmi reggeli résztvevőjeként ezúttal is gondolatébresztő beszélgetésnek lehetünk majd szem- és fültanúi, hála Szabados Ági kérdéseinek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 13. szombat, 10:00

Irodalmi reggeli Szabados Ágnessel és Szentesi Éva íróval

A szemünk előtt változik folyamatosan. Nem riad vissza a tabutémáktól, bátran hallatja a hangját, legyen szó a daganatos betegségekről vagy a nők jogairól. Ikonikus piros rúzsa, karcos iróniája és kérlelhetetlen őszintesége épp annyira elengedhetetlen része, mint a vezetékneve.

Ő „a Szentesi”. Író, újságíró, közösségimédia-szakember és kommunikációs vezető. Életét sok szempontból örökre megváltoztatta a méhnyakrák, amelyet hosszú évek óta vív csatát. Történetét a Hamvaimból és A legfontosabbat utoljára hagytamcímű kötetei őrzik, de írt már keserédes és nagyon magyar, nagyon mai családtörténetet is (Pedig olyan szépen éltek) és a trauma-feldolgozással foglalkozik önéletrajzi ihletésű, legutóbbi kötete is, a Merkúr a retrográdban. Szentesi Éva élete, személyisége és szerteágazó munkássága rengeteg témát kínál, így biztosak lehetünk benne, hogy a május irodalmi reggeli résztvevőjeként ezúttal is gondolatébresztő beszélgetésnek lehetünk majd szem- és fültanúi, hála Szabados Ági kérdéseinek.

A májusi irodalmi reggelire május 13-án, szombaton, 10 és 12 óra között kerül sor a Játékszín Julius Meinl-színpadán.

Ajánlatunk


Nyolc részlet - hét műből. Ahány zenekari darab, annyiféle hangulat. Aki csak egyszer is megfordult a Budapesti Wagner-napokon, meghallgatva a teljes operaprodukciók egyikét, tudja, hogy Fischer Ádám stílusismerete és elkötelezettsége garancia a felsőfokú élményre.

A látványos előadás egy legendás nőalakot és egy máig vitatott történelmi korszakot dolgoz fel, stílus- és műfajteremtő formában. A Báthory Erzsébet című musical-opera Báthory Erzsébet rejtélyes történetét mutatja be.

Ajánló


VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

Paul és Corie friss házasok, a fiú konzervatív, ambiciózus ügyvéd, a lány romantikus és igazi szabad lélek. Az első, tökéletes…

2023. július 14., 15., 16. 21.00 esőnapok: 2023. július 17., 18.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!