Program


Irodalmi kávéház: Szabó T. Anna

Irodalmi kávéház: Szabó T. Anna

A színházterem ezen az estén irodalmi szalonná alakul, ahol kellemes hangulatban, kávé és tea mellett, a művészek kedvenc verseit is meghallgathatják a beszélgetés mellett.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 26. péntek, 18:00

Irodalmi kávéház

Vendég: Szabó T. Anna költő, író, műfordító

Az író 1972-ben született Kolozsváron, 1987 óta él Magyarországon. Egyetemi évei alatt kezdett publikálni, azóta 9 verseskötete, 6 gyerekkönyve és 7 prózai kötete látott napvilágot. Legutóbb Vagyok címmel jelent meg a gyűjteményes, új verseket is tartalmazó könyve. Saját írói munkái mellett több, mint 80 felnőtt- és gyerekkönyv, valamint színdarab fordítása fűződik a nevéhez. A József Attila-díjjal és több más, rangos szakmai elismeréssel kitüntetett költőnő rendszeresen fellép irodalmi fesztiválokon és felolvasásokon, valamint zenészekkel is szívesen áll közönség elé.

Moderátor: Kurucz Éva
Műsoridő: 70 perc, egy részben
A jegyár magában foglalja egy kávé/tea árát

Fotó: Dragomán György

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A világhírű amerikai Harlem Globetrotters a 2024-es világkörüli turnéjuk keretében, 2024. március 5-én a Veszprém Arénába, március 6-án Budapesten az MVM Dome-ban mutatja be a kosárlabdázás legnagyobb trükkjeit. A show a Broadway Event és a Multimedia Organisation szervezésében érkezik hazánkba.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Fellépnek: Miller Zoltán, Nagy Sándor, Pál Dénes, Serbán Attila Kísér a Magyarul Szeretjük! zenekar

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!