Program


Illúziók
7

Illúziók

Ivan Viripajev drámája két idős házaspárról szól. Arról, hogy hogyan szerették, vagy nem szerették egymást, vagy a másikat. Arról, hogy mennyire voltak őszinték. Vagy mennyire nem. Arról, hogy mi a legfontosabb, amire az ember halála előtt gondol, mi az amit feltétlenül el kell mondania, mielőtt méltó módon távozna e világból.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 26. csütörtök, 19:30

Illúziók
Négy vén  totyakos groteszk keringője egy felvonásban – haláli vígjáték

Az Illúziók négy öreg története. Akik “igen furcsán élték le az életüket”.
Ivan Viripajev drámája két idős házaspárról szól. Arról, hogy hogyan szerették, vagy nem szerették egymást, vagy a másikat.
Arról, hogy mennyire voltak őszinték. Vagy mennyire nem. Arról, hogy mi a legfontosabb, amire az ember halála előtt gondol, mi az amit feltétlenül el kell mondania, mielőtt méltó módon távozna e világból.
És hogy akárhonnan is nézzük, ez az egész súlyosnak hitt élet csak egy nagyon furcsa játék.

A Helytelenek Társulat bábelőadás formájában dolgozta fel a darabot, ezzel is hangsúlyt adva ennek a groteszk, furcsa kis "keringőnek", amit a négy öreg egymással lejt.

Rendezte: Szívós Károly
Bábokat készítette: Török Ági
Fordította: Kozma András

Szereplők: Németh Viktória, Vékony Brigitta


Az előadás a Bethlen Téri Színház Ambíció tehetségprogramjának keretében jött létre.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

bohózat két felvonásban

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!