Program


Ikarosz

Ikarosz

Ikarosz apja, a híres feltaláló, Daidalosz fiatal tanítványa knósszoszi szoborműhelyében. Életét fenekestül felforgatja egy titokzatos bikafejű fiú felfedezése, aki a királyi palotában rejtőzik. Titkos barátság köti össze a két tinédzsert, mígnem Minos király bezárja a „szörnyeteget" a Daedalus által épített labirintusba.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 5. vasárnap, 15:00

Ikarosz

Színes, szinkronizált francia animációs családi film,

76 perc

Rendező: CARLO VOGELE

Ikarosz apja, a híres feltaláló, Daidalosz fiatal tanítványa knósszoszi szoborműhelyében. Életét fenekestül felforgatja egy titokzatos bikafejű fiú felfedezése, aki a királyi palotában rejtőzik. Titkos barátság köti össze a két tinédzsert, mígnem Minos király bezárja a „szörnyeteget" a Daedalus által épített labirintusba. Amikor Thészeusz herceg megérkezik Kréta szigetére, hogy megölje a Minotauruszt, Ikarosz mindenre kész,hogy megmentse gyerekkori barátját.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

zenés átirat két részben

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!