Program


Hot Jazz Band előszilveszteri koncert 2024

Hot Jazz Band előszilveszteri koncert 2024

A Hot Jazz Band ismét megtartja immár hagyományos előszilveszteri koncertjét. A mindig vidám hangulatú estén a hat zenész a már jól ismert számaik mellett terveikről is zenés beszámolót tartanak.

Aktuális előadások



A Hot Jazz Band egyedülálló eredményeket, páratlan karriert tudhat magáénak. A megalakuláskor még főként dixielandet játszó zenészek hamar rájöttek, hogy ez a műfaj sokkal gazdagabb, mint az elsőre megismert dixieland-repertoár. Az 1920-as, ’30-as, ’40-es évek muzsikája talán a legszínesebb könnyűzenei műfaj. A méltán népszerű charleston, shimmy, fox trott táncok dallamai, a ’20-as évek gramofonos hangzása, a ’30-as évek fox, szving táncok lüktető zenéje és a ’40-es évek szving és amerikai dixieland revival stílusai keltek életre általuk.

Közreműködők
Fodor László – klarinét, szaxofon
Bényei Tamás – trombita, bendzsó, ének, hangszerelés, zenekarvezető
Kovács Tamás – harsona
Szabó Lóránt – gitár, bendzsó
Juhász Zoltán – bőgő
Galbács István – dob

Időtartam: 120 perc szünettel

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a karzatra történő jegyvásárlás esetén vegyék figyelembe, hogy a széksorok közötti távolság minimum 17- maximum 24 cm.

Ajánló


A koncertjegy egyszeri belépésre jogosít. Vihar esetén 09.29-én kerül megrendezésre.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!