Program


Holdbeli Csónakos Díjátadó Gála

Holdbeli Csónakos Díjátadó Gála

A legrangosabb szakmai elismeréseit gálaműsor keretében hirdeti ki színházunk 2023-ban is.
Az évadban nyújtott kiemelkedő teljesítményért elismerést kap az évad legjobb színésze, a legjobb háttérdolgozó és gazdára talál a közönségdíj. A belépőjegy ára tartalmazza a gálaműsort követő pezsgős fogadást is.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 24. szombat, 17:00

A Határvonalak Színházi Fesztivál záróeseményeként a színház megújult díjátadó ünnepségégét rendezzük meg pezsgős koccintással és állófogadással.
Holdbeli csónakos díjátadó gála 2023.

Sok zenével és meglepetés műsorokkal színesítjük a Weöres Sándor Színház díjátadó ünnepségét, a színpadi műsort követően pezsgős koccintásra és állófogadásra várjuk közönségünket!
 
A Weöres Sándor Színház Holdbeli csónakos Díjátadó Gálaműsorán az alábbi díjak kerülnek kiosztásra: 

I. Holdbeli csónakos-díj – az évad legjobb színésze
A díj évente a Weöres Sándor Színház legkiválóbb színészi teljesítményéért jár. A díj odaítélésének főbb kritériuma: az adott évadban nyújtott kiemelkedő művészeti teljesítmény. Az évad legjobb színésze díj odaítélése két körös szavazással történik: a Weöres Sándor Színház színészei szavaznak először, és az öt legtöbb szavazatot kapó színész közül végül a Művészeti Tanács választja ki a győztest.

II. Holdbeli csónakos-díj – az évad legjobb háttér dolgozója
A díj évente a Weöres Sándor Színház legkiválóbb szakmai teljesítményéért jár. A díj odaítélésének főbb kritériuma: az adott évadban a színház érdekében, annak bármely munkaterületén kifejtett kimagasló tevékenység, kivéve a színészi teljesítmény.  A társulati díjat a Weöres Sándor Színház teljes társulata online szavazás útján ítéli oda a színház nem színész társulati tagjának.

III. Holdbeli csónakos – közönségdíj
A díj évente a Weöres Sándor Színház közönsége által megszavazott legkiválóbb színészi teljesítményéért jár. A díj odaítélésének főbb kritériuma: társulati tagként az adott évadban nyújtott kiemelkedő művészeti teljesítmény.

A szavazás menete: 2023. május 12- június 12. között online a wssz.hu hivatalos oldalon,
és az előadások előtt a színház aulájában kihelyezett szavazó lapon.

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

bohózat két felvonásban

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!