Program


Hogyan legyünk boldogtalanok?

Hogyan legyünk boldogtalanok?

Ezen az estén elsajátíthatja az önkínzás alapjait, kiművelheti magát önsajnáltatásból és magáévá teheti az önsorsrontás haladó és profi eszköztárát.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 11. vasárnap, 18:00

Hogyan legyünk boldogtalanok?

Gondolkodott már azon, hogyan lehet igazán jól szorongani? Hogyan lehet mestere a parázásnak? Kimaxolná a társadalmi elvárások okozta görcseit? Önfeledten feszengne a hétköznapokban?

Ne várjon másokra, rúgjon önmaga alá!

Ezen az estén elsajátíthatja az önkínzás alapjait, kiművelheti magát önsajnáltatásból és magáévá teheti az önsorsrontás haladó és profi eszköztárát.

Megmutatjuk a lelki kútmérgezés praktikáit. Megtudja, hogyan veszítse el barátait 3 lépésben, megismerheti a párkapcsolatok elrontásának ősi titkait - és más egyéb módszereket, hogy fájjon a tükörbe nézni. S ha már a padlón van, megtanítjuk hogyan verje magát a földhöz!

Ez nem humbug, ez tudomány! Amerikai módszer alapján!

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még egy izgalmas mozzanat csatlakozik: a K. 467-es C-dúr zongoraversenyt nem modern instrumentumon, hanem fortepianón halljuk.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Képesek-e arra a hangok, hogy megidézzék egy város látványát, hangulatát, az atmoszférát, amelyet a hely szelleme sugároz? Respighi Róma-triptichonja képes…

A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!