Program


Hogyan éljünk boldogan? - Barabás Mónika pszichológus előadása

Hogyan éljünk boldogan? - Barabás Mónika pszichológus előadása

Csukja be a szemét és engedje meg magának, hogy álmodozik. Képzelje el életét úgy, hogy boldog, beteljesedett élete van. Álmodozzon. Engedje meg a boldogságot megélni, és megérezni. Már most mosolyog az élménytől. A boldog élet megteremtéséhez Önnél van a kulcs, én pedig abban segítem, hogy ez a kulcs a zárba találjon.

Hogyan éljünk boldogan - Barabás Mónika pszichológus előadása

Élhetsz boldogan!
Élj boldogan!
Élj boldog életet!
Szeretne boldog életet élni? A boldogság elérhető!
Hogyan éljünk boldogan?
Gyakorlati eszközt kap a boldogabb életért! 

Előadó: Barabás Mónika- Pszichológus, Művészet és meseterapeuta

„Csukja be a szemét és engedje meg magának, hogy álmodozik. Képzelje el életét úgy, hogy boldog, beteljesedett élete van. Álmodozzon. Engedje meg a boldogságot megélni, és megérezni. Már most mosolyog az élménytől.  A boldog élet megteremtéséhez Önnél van a kulcs, én pedig abban segítem, hogy ez a kulcs a zárba találjon.

Pozitív pszichológia előadás során olyan eszközöket adok a kezébe, amik tudományosan igazoltan növelik a pozitív érzelmek gyakoriságát, és csökkentik a negatív érzelmeket. A nehéz élethelyzetekkel való megküzdést növeli, ha megtalálja belső erőforrásait, amire támaszkodni tud. A pozitív pszichológia eszközeivel valódi, mély változást tud eredményezni életében."