Program


Hello Beauty! EXPO

Hello Beauty! EXPO

A Hello Beauty! EXPO egy különleges rendezvény, ahol megismerkedhetsz a legjobb szépségklinikákkal, személyesen találkozhatsz az orvosokkal, lenyűgöző előadásokat hallgathatsz meg, miközben a szépségipari kiállítók versengenek érted.

Aktuális előadásokHello Beauty! EXPO
Merülj el egy napig a szépségben!

Gyere el a Hello Beauty! expora, ahol minden a szépségről, Rólad szól.

A Hello Beauty! EXPO egy különleges rendezvény, ahol megismerkedhetsz a legjobb szépségklinikákkal, személyesen találkozhatsz az orvosokkal, lenyűgöző előadásokat hallgathatsz meg, miközben a szépségipari kiállítók versengenek érted. Sokuknál jelentős kedvezményeket, szuper akciókat találsz vagy éppen kezeléseket nyerhetsz tombolán.

60 kiállító, 40 orvos, 20+ előadás , élő kezelés-bemutatók várnak!

Ez a nap rólad és a szépségedről szól. Szerezd meg a jegyed most!

A rendezvény új időpontja: 2022.április 09.(10:00-19:00-ig)
A rendezvény expo jellegű, de a nap során előadásokat is meghallgathatsz. Abban az időpontban látogasd meg a rendezvényt, amikor egy-egy számodra érdekes előadást is meghallgathatsz. Előtte és utána pedig körbejárhatod a kiállítókat, megnézheted a bemutatókat, megismerheted a szépség-klinikákat és az orvosaikat.

A rendezvény programját és infót a parkolásról, megközelíthetőségről, étkezési lehetőségekről a rendezvény weboldalán találod meg: https://hellobeautyexpo.hu/

Helyszíne: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14, 1097

A jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért ne halogasd a vásárlást!