Program


Határtalan design // Koncert és kurátori tárlatvezetés

Határtalan design // Koncert és kurátori tárlatvezetés

A hazai dizájnélet meghatározó kiállításán idén 16 ország több mint 120 alkotója mutatkozik be. A projekt a műfajok és tematikák közötti átjárhatóságot állítja fókuszba, a dizájn tágabban vett értelmezési lehetőségeit kutatja.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 14. vasárnap, 16:00

2021. október 16. 16:00
ArmoniCorpus (Szatzker Zsanett harmonikaművész és Kovács Balázs harsonaművész): kortárs zenei koncert
Határtalan design - tárlatvezetés: Szigeti Szilvia és Radnóti Tamás kurátorok

2021. november 14. 16:00
Kamara-Kör: koncert
Határtalan design - tárlatvezetés: Szigeti Szilvia és Radnóti Tamás kurátorok
Nyelv: magyar + angol

Kérjük, a programon viseljenek maszkot.

Kooperáció: Sétaműhely X Kiscelli Múzeum
Budapest designváros! Sétáljon végig a budapesti designélet showroomjaiban a Sétaműhely Kézzel készült Budapest városi sétáján, majd jöjjön el a Kiscelli Múzeumba a Határtalan design kiállítás kurátori tárlatvezetéseire - vagy fordítva. Most kölcsönösen kedvezményt biztosítunk programjaink résztvevőinek. Ehhez a kedvezményes kuponkódot a Sétaműhely emailben küldte meg, a Kiscceli Múzeumé pedig a belépőjegyen található.

Ajánlatunk


Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia, op. 17 – zenekari részletek (Szerelmi jelenet, Mab királynő-scherzo, A magányos Rómeó, Báli jelenet)

A francia zene - akárcsak a francia konyha - kifinomultságáról híres, az ízek és a színek tökéletes összhangjáról, a részletek kidolgozottságáról. Igazi ínyencség.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!