Program


"HARRY POTTER és a Színház rejtelmei"

"HARRY POTTER és a Színház rejtelmei"

Három civil jóbarát úgy dönt, hogy közös tudással és erővel színházat alapít. Nehezen de megbírkóztak ezzel a feladattal és megalapították saját társulatukat. Nagy fába vágták fejszéjüket ugyanis első színdarabként a legnagyobb világsikert szeretnék színpadra alkalmazni J.K. Rowling Harry Potter művét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 15. szombat, 19:00

"HARRY POTTER és a Színház rejtelmei"

Három civil jóbarát úgy dönt, hogy közös tudással és erővel színházat alapít. Nehezen de megbírkóztak ezzel a feladattal és megalapították saját társulatukat. Nagy fába vágták fejszéjüket ugyanis első színdarabként a legnagyobb világsikert szeretnék színpadra alkalmazni J.K. Rowling Harry Potter művét. Vajon sikerül a 7 varázslatos könyvből egy 2 órás színdarabot rendezni...?

PRODUCER: Lukács Kálmán

RENDEZŐ: Dr. Burus Henrietta

DRAMATURG: Haász Tamás

DÍSZLET/JELMEZ: Susanits Andrea

BEAUTY MANAGER: Zsámbok Zalán

RENDEZŐ ASSZISZTENS: Csaba Noémi

TECHNIKA: Raduly Krisztián

SZEREPLŐK: Alkotó Műhely Tagjai

Ajánlatunk


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Ajánló


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!