Program


"Harang csendül.." Budafok-Tétényi Opera-és Dalstúdió

"Harang csendül.." Budafok-Tétényi Opera-és Dalstúdió

A műsorban népszerű opera-. operett-, musical-részletek, dalok, sanzonok, nóták és slágerek hangzanak el a stúdió művészeinek előadásában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 15. péntek, 17:00

„Harang csendül / Ének zendül”

a Budafok-Tétényi Opera- és Dalstúdió koncertje

A műsorban népszerű opera-. operett-, musical-részletek, dalok, sanzonok, nóták és slágerek hangzanak el a stúdió művészeinek előadásában.

Közreműködnek: Dobos Klára, Elekes Vörös Judit, Kökényessy Júlia, Sándor Bettina, Császár Péter, Csikai Barna, Németh Károly, Pál Ferenc

Sztárvendégek: Papp Liza Ildikó dalénekes, Papp József nótaénekes

Műsorvezető: Csák József, operaénekes, a stúdió vezetője

Zongorán kísér: Hegedűs Valér, zongoraművész

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Szeretné az előadás előtti időt egy különleges helyen tölteni exkluzív étel és ital bekészítéssel? Válassza színházjegye mellé a VIP lehetőséget egy különleges este megkoronázásaként. Nincs sorban állás, nincs tömeg, csak exkluzív kiszolgálás, kényelem és finom ízek!

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Ajánló


Georges Bizet CARMEN Opera négy felvonásban, francia nyelven, magyar, angol és francia felirattal

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Az egyik legismertebb magyar szent legendája színesen elevenedik meg Szikora Róbert, Lezsák Sándor és Zsuffa Tünde musicalében. Cseke Péter rendezésében,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!