Program


Hamupipőke
3

Hamupipőke

Hamupipőke
zenés mesejáték
A Pesti Művész Színház előadása.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 15. szerda, 14:00

Hamupipőke egy gazdag kereskedőember leánya, akinek édesanyja halála után apja újból megnősül. Egy szép, ám rosszindulatú asszonyt és annak két leányát viszi a házába. A mostohatestvérei és a mostohaanyja gonoszsága megnehezíti az ifjú leány életét, akit cselédnek tekintenek, így ragad rá a Hamupipőke név…hogyan alakul tovább a történet? Gyönyörű dalokkal, tehetséges fiatal énekes színészekkel és mesés díszletek között elevenedik meg a történet.

Rendező: Szabó Zsuzsa

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!