Program


Halleluja

Halleluja

Nagyszabású gálaelőadásunk Leonard Cohen dalának címét viseli. E művön kívül az alkotás, az élet örömét hirdető előadás-részletekkel, dalbetétekkel, koreográfiákkal ünnepeljük a járványhelyzet utáni teljes nyitást, az emberi kapcsolatok éledését, a kitartás, az értékőrzés erejét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Halleluja

A gálában az alábbi művek részletei csendülnek fel:
Leonard Cohen: Halleluja; Déry-Pós-Presser-Adamis: Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról; Szörényi-Bródy-Sarkadi-Ivánka: Kőműves Kelemen; Máté Péter – Gém György – Vándorfi László: Egy darabot a szívemből; Likó Marcell – Géczi János – Vándorfi László: Béke presszó; Galt MacDermot – James Rado – Gerome Ragni: Hair; Presser Gábor – Zorán Sztevanovity – Dusán Sztevanovity: Apám hitte; Dés László – Geszti Péter – Grecsó Krisztián: A Pál utcai fiúk; Dés László – Nemes István: Legyen úgy; Radnóti Miklós: Nem tudhatom; Radnóti Miklós: Erőltetett menet..

Koreográfus: Krámer György
Zenei vezető: Győrfi Judit
Rendező: Vándorfi László

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!