Program


Hajdu you do? - Hajdu Steve stand up show

Hajdu you do? - Hajdu Steve stand up show

A műsor szándékosan használ állandó elemeket, úgy mint zenés betétek, de nagy hangsúly van az improvizáláson, ami a stand up sajátja. Az előadás direkt módon használja az interaktivitást, minek következtében a nézők nincsenek biztonságban, ezért elképzelhető, hogy néhányuk a színpadi szereplés élményével távozik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 13. péntek, 19:00

Hajdu you do? - Hajdu Steve stand up show

A műsor szándékosan használ állandó elemeket, úgy mint zenés betétek, de nagy hangsúly van az improvizáláson, ami a stand up sajátja.
Az előadás direkt módon használja az interaktivitást, minek következtében a nézők nincsenek biztonságban, ezért elképzelhető, hogy néhányuk a színpadi szereplés élményével távozik.
Az biztos, hogy a szünetben senki sem fog hazamenni, mivel szünet nem lesz!
60-70 perc szórakozást tudok ígérni annak, aki tényleg nevetni akar, de aki nem erre vágyik, annak elviselhetetlen 8 és 1/2 órának fog tűnni.
Ha házastársával érkezik, csak még jobban elmélyül szerelmük, az egyedül élők pedig tartós kapcsolatra találhatnak az előadás alatt.
Megígérhetném a világbéke eljövetelét is, de akkor valószínű, hogy szépségversenyen lennénk.

                                                                                                      Hajdu István (Steve)

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Ajánló


Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!