Program


Gyermekkori lelki sebek gyógyítása - Anyasebek

Gyermekkori lelki sebek gyógyítása - Anyasebek

Anyaseb-workshop Köles Klárával, a Napfényes Gyógyközpont szakértőjével
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 9. kedd, 18:00

Sikertelenek a (pár) kapcsolataid?
Nem tud kiteljesedni az életed?
Érzel folyamatosan szégyent önmagaddal kapcsolatban?
Érzed úgy hogy “kicsinek” kell maradnod, hogy szeressenek?
Szenvedsz bűntudattól?
Szabotálod a sikereidet?

Az édesanya jólléte nagyon nagy mértékben hatással van a gyermekre. Természetesen a legtöbb anya a legjobbat akarja gyermekének, de a saját születése is felnövekedése során ő is megélt olyan fájdalmakat, hiányt, veszteségeket, amelyeket „sebként” továbbörökít gyermekének. Néha ezek a lelki sebek olyan módon törnek felszínre, hogy az anya kezd el függeni a gyermeke mentális és érzelmi támogatásától. Vagyis a gyermekétől várja el azt, amit saját édesanyjától nem kapott meg.

Ha felnőttként hozzá akarunk férni valódi erőnkhöz, akkor hajlandónak kell lennünk feltárni a gyermekkori sebeinket.

Ajánlatunk


A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek. Tervének többek között az is akadálya, hogy Janie férje, feltehetőleg erősen gyanakodna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, aminek következtében elképesztő események kezdik gyors ütemben követni egymást.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!