Program


Gyárfás István Trió

Gyárfás István Trió

Gyárfás István (vagy ahogy a legtöbben ismerjük: Gyafi) több mint 30 évvel ezelőtt alapította első gitár-bőgő-dob összeállítású trióját, amely azóta is folyamatosan működik. A zenekar játékát swinges lüktetés, színekben és tempóváltásokban gazdag előadásmód jellemzi, mely a bebop stíluselemeit hordozó, virtuóz szólókkal társul.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 18. szerda, 20:00

Szívesen dolgoznak fel a swingkorszak legendás nagyzenekarainak sikerdarabjaiból, de szerepel repertoárjukon számos, napjainkban ritkán hallható jazz standard is, valamint több saját szerzemény is.

A Gyárfás István Trio eddig hat lemezt jelentetett meg (Live at the Jazz Café, Midnight in Pest, Tale, Nairobi Romance és Old Amsterdam, Cartoon Jazz), olyan szólisták közreműködésével, mint Fábián Juli, Fekete István, Regős István, Szalóky Béla, Tűzkő Csaba, Winand Gábor és az amerikai szaxofonos, Big Red Ron. Legutóbbi albumuk ismerős rajzfilmzenéket dolgoz fel, melyeket vendégszólistákkal kiegészülve, kirobbanó sikerrel mutattak be. Számos magyar és külföldi fesztiválon szerepeltek, bejárták szinte egész Európát, többször turnéztak Kenyában és Indonéziában is.

2013-ban Gyárfás Istvánt választották az év jazz gitárosának a jazzma.hu, a legrangosabb magyar jazz-szaklap olvasói, 2014-ben és 2015-ben pedig ugyanott a kritikusok szavazásának győztese lett. 2016-ban mind a kritikusok, mind az olvasók és a jazz-muzsikusok egyhangúlag őt választották az év gitárosának. Munkásságáért 2015-ben a legrangosabb szakmai életmű-díjjal, a Szabó Gábor-díjjal tüntették ki, ami nemcsak munkásságának színvonala miatt adekvát, hanem azért is, mert a nagy előd-példakép zenei világa valósággal beleivódott Gyafi megközelítésébe.

Közreműködik:

Gyárfás István - gitár
Oláh Zoltán - nagybőgő
Cseh Balázs - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!