Program


Gubik Petra koncert - Vendég: Bereczki Zoltán
3

Gubik Petra koncert - Vendég: Bereczki Zoltán

Mi van a zsebemben? - koncertest Gubik Petrával
Vendég: Bereczki Zoltán.

Aktuális előadásokGubik Petra Junior Príma díjas, Honthy díjas színművész, színházi pályafutása mellett előadóművész-énekesként is tudatosan járja a saját útját. Két évvel ezelőtt adta ki első szólólemezét Ez van, ez! címmel, melyet Szirtes Edina Mókus és Müller Péter sziámi alkotótársakkal közösen hoztak létre. 2023-ban a Sztárban Sztár első női győzteseként elnyerte az év legsokoldalúbb előadója címet.

 „A zene ott van a mindennapokban, átszövi az ember életét, testét és lelkét egyaránt. Gyógyít, szórakoztat, kikapcsol, terápiaként is funkcionál. Egy évvel ezelőtt jött a gondolat, hogy a létrehozzam a saját kis zenei projektemet Mi van a zsebemben? címmel. Kezdetben egy szál akusztikus zongorára építettük fel az estet, melyben Tempfli Erik, Artisjus-díjas zongorista, zeneszerző volt a partnerem. Elérkezettnek éreztem az időt arra, hogy előlépjek, hogy az eljátszott szerepeken túl megismerjen a közönség engem, Gubik Petrát.”

A saját gondolataival, verseivel, dalaival, történeteivel, egyedi feldolgozásokkal, szerepjátszás nélkül áll a közönség elé. Mindezt a zsebéből húzza elő, kendőzetlen őszinteséggel és természetességgel.

A koncertest meghívott vendége Bereczki Zoltán Emerton-díjas színművész, énekes, zenei producer lesz.

Alkotók:

Gubik Petra Junior Príma díjas, Honthy-díjas színművész, előadóművész
Tempfli Erik, Artisjus-díjas zongorista, zeneszerző
Frankie Látó, Artisjus-díjas jazzhegedű előadóművész,
Fonay Tibor Junior Prima díjas, Fonogram díjas bőgős, basszusgitáros és
Tar Gergely ütőhangszeres előadóművész

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus nagyszabású évadzáró gálakoncertje a Főnix Arénában, a világhírű José Cura és Ester Pavlů…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!