Program


Gondolat Generátor: Ahonnan én jövök

Gondolat Generátor: Ahonnan én jövök

Görög Befogadás - migrációs történetek tegnap és ma

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 24. kedd, 20:00

A Gondolat Generátor műhely szervezésében
A mi falunk - PREMIER
Időtartam: 50 perc

Egy különböző szociális hátterű, 18-23 éves fiatalokból álló csoport a nyáron színházi nevelési szakemberek és művészek vezetésével részt vesz egy közösségi alkotófolyamatban. Vannak közöttük budapesti hátrányos helyzetű fiatalok, vannak bevándorlók gyermekei, akik már beszélnek magyarul, és jönnek a Trafó korábbi Csatlakozó alkotócsoportjainak tagjai is.

A Trafóban és Abán együtt táborozva, dolgozva létrehoznak egy olyan elképzelt falut, amelyben közösen alakítják a szabályokat és határozzák meg az értékeket. Együtt gondolkodnak együttélésről, európaiságról, otthonérzetről, játszva, kísérletezve keresik a közöset és a különbözőt. Az eredmény látható itt és most egy összművészeti performansz keretein belül.

A projekt vezetői Nagy Emese, Perényi Balázs és Szepes Anna színházi nevelési gyakorlatokkal és játékokkal segítették a közös alkotást és a csoportkohézió kialakulását. A témához kapcsolódó különböző művészeti ágakat képviselő magyar és külföldi alkotók workshopokkal gazdagították a folyamatot.

Produkció: Trafó Kortárs Művészetek Háza

A produkció a Liberty nemzetközi együttműködés keretében az Európai Unió Kreatív Európa Programjának támogatásával jött létre.

Ajánlatunk


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!