Program


Gerlóczy Zsigmond: Narrow Path

Gerlóczy Zsigmond: Narrow Path

A huszonnyolc éves budapesti zongorista, Gerlóczy Zsigmond sokoldalú, kereső muzsikus.  több

Aktuális előadásokNyolcéves kora óta elhivatott hírnöke a szabad, ám mégis tematikus kohézióra törekvő improvizációnak. Kilencéves kora óta ad teljes egészében rögtönzött szólózongora-koncerteket, amelyekben számtalan zenei impresszió visszatükröződik. Világzene, barokk, bécsi klasszicizmus, posztromantika, bebop, funk, pop – Gerlóczy a zene egyetemes értékeit igyekszik kiemelni a számtalan zenei dialektusból, rámutatva, hogy a közöttük húzódó, sokszor járatlan ösvényeken régi-új igazságokra bukkanhatunk.

2023 novemberében jelent meg első, improvizációkból összeállított szólózongora-lemeze, a Narrow Path, amelyről a világ számos neves zongoristája és zenésze nyilatkozott nagy elismeréssel, üdvözölve Gerlóczyt a jazz világának folyton megújuló, alakuló, új hangokra és hozzáállásokra mindig nyitott élvonalában. 2024 márciusában találkozhatott gyerekkori példaképével, a köztudottan elvonultságban élő Keith Jarrett-tel new jersey-i otthonában, ahol életreszóló inspirációkat szerzett. Innen Los Angelesbe utazott, hogy Davy Nathan izraeli producer gondozásában rögzíthesse első vokális számokból álló albumát, amely idén nyáron érkezik a streamingszolgáltatókhoz.

Június 28-ai koncertjén improvizálni fog, de az azonos című bemutatkozó album karakterei is fel-felbukkannak majd. Noha a Narrow Path bizonyos szakaszai abból az improvizáció-sessionből származnak, amelyeket Gerlóczy a BMC-ben rögzített (Antoine Boyer francia gitáros pedig videóra is vett), ez az egészestés szólókoncert lesz első nyilvános fellépése a házban.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánló


A magyar rock'n'roll legnépszerűbb slágerei hozzák lázba az újszegedi nézőket júliusban! Fergeteges parti, látványos koncert-show, és egyúttal tisztelgés a Hungária…

A Vabadaba egy érzés. Pontosabban sokféle érzés. A szerelem 22 árnyalata, ami 22 dalban szólal meg mostantól. Geszti Péter új…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!