Program


Gerendás Péter - Életmű koncert

Gerendás Péter - Életmű koncert

Június 15-én Gerendás Péter koncertet ad a Csányi 5-ben!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 15. csütörtök, 18:00

Gerendás Péter - Életmű koncert

Gerendás Péter koncertet ad a Csányi 5-ben, Életmű koncert címen, ahol bemutat egy izgalmas válogatást életének különböző zenei korszakaiból a Beatlestől a jazzig. Eddig megjelent lemezeiből, természetesen a már megszokott standup komikus, operaénekes, ütőhangszeres, virtuóz spanyolgitáros, lírai dalszerző és énekes énje (yeah) sem marad otthon.
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!