Program


Gálaműsor

Gálaműsor

Zenés előadás

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 11. hétfő, 19:00

Zenés, szórakoztató díjátadó gála
100 perc 1 felvonásban

A Magyar Teátrumi Társaság idén 14. alkalommal rendezi meg a színházi háttérszakmák ünnepét, a szakmák legjobbjait elismerő Magyar Teátrum Díjátadó Gálát.

Ezen az estén azokat köszöntjük és díjazzuk, akik nap mint nap a háttérből segítik a kiváló, sikeres színpadi produkciók létrejöttét. Ők azok, akik sohasem állnak a rivaldafényben. Ők azok, akiknek szakmai tudása, odaadása nélkül halványabbak lennének a fények, unalmasabbak a kosztümök, ziláltabbak a frizurák, vagy éppen kevesebb néző ülne a nézőtéren.

A gálaesten fellépő színházak között láthatják a nézők a Nemzeti Színház, a Csokonai Nemzeti Színház, Kecskeméti Nemzeti Színház, a Nemzeti Táncszínház, a Békéscsabai Jókai Színház, a Szolnoki Szigligeti Színház, a Zenthe Ferenc Színház és a házigazda Karinthy Színház produkcióját. A Nemzeti Cirkuszművészeti Központ egy igazán különleges világszámmal érkezik a Karinthy Színház színpadára: Shu Takada hatszoros jojóvilágbajnok japán művész. Shu 6 évesen kezdett jojózni, 2012-ben nagy népszerűségre tett szert a koreografált
kétkezes (2A) trükkjeivel, amelyek jellegzetes táncmozdulatokat és akrobatikus mutatványokat is tartalmaznak. Rendkívül látványos, különleges és egyedi produkcióját a Fővárosi Nagycirkusz a Karinthy Színházba is elhozza, hogy a díjátadó gála nézői is részesei legyenek a csodának.

A fellépők között olyan művészeket köszönthetünk még a színpadon, mint Földes László - Hobo, Kocsis Dénes, Kovács Vecei Fanni, Varga Klára, Schupp Gabriella, Csonka Dóra és Földes Roxána, Kertész Marcella, Simon Kata és a Duna Művészegyüttes. A gála folyamán Fekete Mari és zenekara gondoskodik az élő zenéről és a jó hangulatról.

Szereplők
Földes László - Hobo
Shu Takada
Kocsis Dénes
Kovács Vecei Fanni
Varga Klára
Simon Kata
Schupp Gabriella
Kertész Marcella
Duna Művészegyüttes
Csonka Dóra
Földes Roxána

Rendező: Olt Tamás

Ajánlatunk


Erkel Ferenc: HUNYADI LÁSZLÓ Opera négy felvonásban, három részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

A nagy sikerre való tekintettel, idén ismét megrendezésre kerül a II. Budapest Légtorna Fesztivál!

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ajánló


Vajon ártatlan vagy bűnös Leonard Vole, a jóképű fiatalember, akit egy idős hölgy meggyilkolásával vádolnak?

A III. Madách Musical Pályázat győztes műve, amely 52 pályamű közül nyerte el az első díjat, forradalmian új hangvételű musical,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!