Program


Francia történetek

Francia történetek

A Győri Filharmonikus Zenekar bérleti hangversenyének programjában ezúttal Franciaországhoz kapcsolódó művek szerepelnek.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 17. csütörtök, 19:00

Az estet Debussy egy Mallarmé-vers nyomán komponált zenekari remeke, a csodálatos hangszíneivel a mitológiai aranykort megidéző „Előjáték az Egy faun délutánjához” indítja, majd az ismert gyermekmesék alakjait varázslatos hangszerelő művészettel életre keltő, a balettszínpadokon is világsikert aratott Ravel-alkotás, a Lúdanyó meséi szvitváltozata folytatja. A második félidőben Haydn zenéjét hallhatja a közönség: az 1780-as évek közepén Párizsból érkezett felkérés nyomán komponált „Párizsi szimfóniák” pompás sorozatának egyik ékköve, a 86. számú, élettel teli D-dúr szimfónia csendül fel a fiatal magyar karmester-generáció kimagasló tehetségű, Németországban működő képviselője, Hontvári Gábor vezényletével.  

Műsor:

C. Debussy: Egy faun délutánja, L. 86
M. Ravel: Lúdanyó meséi - szvit
J. Haydn: D-dúr szimfónia No.86

Vezényel: Hontvári Gábor   

 

 

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!