Program


Fotótörténeti bemutató Zalka Imre vándor fotográfussal

Fotótörténeti bemutató Zalka Imre vándor fotográfussal

Nedves Kollódium Eljárás – Zalka Imrével. Készítsünk fényképet a 19. század legizgalmasabb fotográfiai eljárásával. Mintegy 30 évig ez volt a legkedveltebb eljárás. Nagymértékben hozzájárult a fényképezés népszerűsítéséhez.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 28. szombat, 10:00

Fotótörténeti bemutató Zalka Imre vándor fotográfussal

Nedves Kollódium Eljárás – Zalka Imrével. Készítsünk fényképet a 19. század legizgalmasabb fotográfiai eljárásával. Mintegy 30 évig ez volt a legkedveltebb eljárás. Nagymértékben hozzájárult a fényképezés népszerűsítéséhez. Minden idők néhány legkitűnőbb fotója a nedves kollódiumos módszerrel készült. A bemutató alkalmával a résztvevők végig követik a folyamatot és megismerhetik a gyakorlatban.

A programon való részvétel mellett lehetőség nyílik a Hernád Házban a „Pesti Mozi” mozitörténeti kiállítás megtekintésére is.

Helyszín:

Hernád Ház Budapest, 1078 Hernád utca 46. 4. emelet.

Bejárat a Dembinszky utca felől (Hernád-Dembinszky sarok)

Ajánlatunk


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!