Program


Fogi Színház: Micimackó meséi gyermekmusical

Fogi Színház: Micimackó meséi gyermekmusical

Fogi Színház
E bájos mesét bizonyára minden kisgyermek ismeri már, de most végre színpadon is életre kel e csodás történet, melyben találkozhatunk Micimackóval, Malackával és a Százholdas Pagony többi lakójával.
A jelenleg hatályos Kormányrendelet szerint a rendezvényt KIZÁRÓLAG védettségi igazolvánnyal rendelkező és a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek látogathatják, melyet a védettségi igazolvány bemutatásával, illetve tizennyolcadik életévét be nem töltött személy esetén életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával igazolhatja.
A védettség igazolására kizárólag a védettségi igazolvány (plasztikkártya) vagy az EESZT telefonos applikációja fogadható el, oltási igazolás, PCR teszt, stb. nem.
VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY HIÁNYA MIATT JEGYET NEM ÁLL MÓDUNKBAN VISSZAVÁLTANI.
A jegy megvásárlója tudomásul veszi, hogy a jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint a Micimackó előadás csak érvényes védettségi igazolvány birtokában látogathatóak és kijelenti, hogy érvényes védettségi igazolványát és személyi igazolványát belépéskor ellenőrzésre bemutatja.
Jegyár: felnőtt/gyermek 1400 Ft (3 éves korig ingyenes)

 

Jegyek kaphatók: a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 2.), az Ifjúsági Házban (Győri kapu 27/A.) és a helyszínen – az Ady Endre Művelődési Házban (Árpád u. 4.), valamint online az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, és a JEGY.HU-n.

A Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 2.) elfogadunk Edenred kártyát, Edenred Ajándékutalványt, Szép Kártyát Széchenyi Pihenőkártya szabadidő zseb (MKB Bank, K&H Bank, OTP Bank), MKK Ajándékutalványt, MKK Ajándékutalvány Bónuszt és bankkártyát elfogadunk.
Kevesebb jelenjen meg

Ajánló


A Jazz+Az a magyar popzene egyik rövid életű, ám annál sikeresebb formációja. Összesen…

Ezt a hotelt nem lehet semmilyen útikönyvben megtalálni. Hirtelenjében a darab filmrendező főhőse,…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a…