Program


Fiú a mennyből (Csortos)

Fiú a mennyből (Csortos)

A nagypresztízsű kairói egyetemen meghal a nagy imám. A vallásos vezető utódlási harca hamarosan elkeseredett helyezkedésbe, korrupcióba, bűncselekményekbe torkollik. És miközben a hatóságok sikertelenül igyekeznek a vallásos közegben világi nyomozást folytatni egy gyilkosság miatt, az események középpontjába kerül egy fiatal, aki a hatóságok beépített embereként manipulálja a vallásos közösséget.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 13. hétfő, 15:00

Walad Min Al Janna
svéd-dán-francia thriller, 126 perc, 2022
eredeti nyelven magyar felirattal

Rendező: Tarik Saleh
Szereplők: Tawfeek Barhom, Fares Fares, Abduljabbar Alsuhili, Yunus Albayrak

A Fiú a mennyből világpremierje a világ legrangosabb ’A’ kategóriás filmfesztiválján, a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában volt, ahol az alkotás elnyerte a legjobb forgatókönyv díját. Tarik Saleh előző filmjével, A kairói eset című politikai thrillerrel már számos elismerést begyűjtött, ezúttal ismét a kiváló skandináv színész, Fares Fares főszereplésével készített bűnügyi mozit. Fares Fares napjaink egyik legfoglalkoztatottabb európai színésze (Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet, Westworld, Az Idő Kereke, Zero Dark Thirty – A bin Láden-hajsza). A Fiú a mennyből a 18. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában is szerepel.

Díjak: Cannes Nemzetközi Filmfesztivál 2022 - Legjobb forgatókönyv díja

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!