Program


Férfias operák, operás férfiak
6

Férfias operák, operás férfiak

Ahogyan a kétrészes műsor címe is jelzi, a kórus ezúttal az opera világába kalauzolja el közönségét. A férfikar tagjai ebben a zenei műfajban is gazdag tapasztalattal rendelkeznek, mivel több évtizedig szinte megkerülhetetlen szereplői voltak a magyar és külföldi opera színpadoknak egyaránt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 22. csütörtök, 19:30

Férfias operák, operás férfiak a címe a Honvéd Férfikar következő, Pesti Vigadóbeli koncertjének. Ahogyan a kétrészes műsor címe is jelzi, a kórus ezúttal az opera világába kalauzolja el közönségét. A férfikar tagjai ebben a zenei műfajban is gazdag tapasztalattal rendelkeznek, mivel több évtizedig szinte megkerülhetetlen szereplői voltak a magyar és külföldi opera színpadoknak egyaránt.

A koncert első felében Mozart, Beethoven és Gounod operáiból hallhatók férfikari idézetek, míg a második részben Verdi műveiből csendülnek fel ismert és kevésbé ismert, ám fülbemászó dallamok.

A remekművek megidézését két kiváló énekművész segíti majd: Szilágyi Szilvia (mezzoszoprán) és Kovács István (basszus) énekművészek működnek közre ezen az estén.

Bár ezúttal az öltözet nem változik, mégis képzeletben több ruhát öltenek magukra a kórus tagjai: ez alkalommal zarándokokká, papokká, rabokká, katonákká, udvaroncokká vagy éppen haramiákká lényegülnek át.

Közreműködik: Szilágyi Szilvia (mezzoszoprán), Kovács István (basszus), Nagy László Adrián (zongora)
Vezényel: Riederauer Richárd

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj Fesztiválkatlan színpad lép fel.

Ajánló


A CUBAN ECLECTICO című műsor a kubai táncstílusok metszetén keresztül betekintést nyújt a karibi ország életébe. Az Acosta Danza a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!