Fényes étkek édes meglepetéssel
A séta során beszélgetünk a Grassalkovichok barokk kori, illetve a királyi pár monarchiabeli étkezési szokásairól.
Jegyárak: Felnőtt 6.350 ft/fő, Diák 4.050 ft/fő
A séta során beszélgetünk a Grassalkovichok barokk kori, illetve a királyi pár monarchiabeli étkezési szokásairól.
Jegyárak: Felnőtt 6.350 ft/fő, Diák 4.050 ft/fő
Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!
Utolsó előadás dátuma: október 26. szombat, 19:00
Szemügyre vesszük a terítékeket, és megismerkedünk a XVIII. és XIX. századi főúri ételekkel. Megtudhatjuk, hogy miért nem található konyha a kastélyban, hogy melyik volt I. Antal és Ferenc József kedvenc bora, ill. mivel kínálta Erzsébet királyné a hölgyvendégeit. Számba vesszük azon gasztronómiai fogásokat, melyeket a királyi család egy-egy tagjáról neveztek el, és megemlítjük az udvari beszállítókat is.
Előadók: Palya Bea Oláh Krisztián Fellegi Anna Swing à la Django Magyar Légtornász Egyesület Szironta Együttes ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budapesti Akadémiai Kórustársaság (karigazgató: Balassa Ildikó) Budafoki Dohnányi Zenekar Vezényel: Hollerung Gábor
A tengerész-kalandregényekből jól ismert Rumini és társai ezúttal ismét nagy bajba keverednek. A színpadra írt történetben Ferrit-sziget gonosz úrnőjének életveszélyes kelepcéje várja őket, ahonnét csak fortélyok, leleményesség és önfeláldozó bátorság révén lehet szabadulni.
André Rieu 2025. november 28-án és 29-én visszatér Budapestre, hogy lenyűgözze közönségét egy látványos új show-val az MVM Dome-ban. A…
A Recirquel új produkciója, a Paradisum az elpusztult világ elcsendesedését követő újjászületés mítoszát kutatja, ahol a kommunikáció eszköze a test,…
tétel a kosárban
összesen:
Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!