Program


Felső Tízezer, tigris szofi

Felső Tízezer, tigris szofi

Felső Tízezer koncert Szentendrén a Barlangban, vendég a tigris szofi!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 2. péntek, 20:00

A magyar indie bozótharcosa, a Felső Tízezer sodró gitárzenéjéről, nagyívű refrénjeiről és szeretetteljesen cinikus szövegeiről ismert.
A powerpop és az alternatív gitárzene hagyományait ötvöző zenekarra nagy hatással volt a DIY/csináld magad-mozgalom, ami tetten érhető videóklipjeikben, kiadványaikban és koncertjeiken egyaránt.
Első nagylemezük, a 2015-ös Normális élet még egy kollégium beázott pincéjében készült egy laptopon és egy hangkártya segítségével, időközben azonban a dalok hangzása egyre szélesvásznúbbá vált. Legutolsó, sorrendben negyedik nagylemezük 2022 tavaszán jelent meg Elkerülhetetlen címmel, amely szintézise az
időközben öttagúvá bővült zenekar eddigi karrierjének és kísérletezéseinek.
A tigris szofit a Budapest Park backstage wc előtt állva alapították, amikor Flóra és Andris (Ricsárdgír, Blue Tips) páros-deal felállásához csatlakozott Levi (Tudósok), majd Máté (Blue Tips) és Hegi (Kesh).

A koncert szabadtéren lesz megtartva, eső esetén is kint kerül megrendezésre.

Ajánlatunk


Új névvel, új helyszínen, de a megszokott, felfokozott, összetett képi és zenei élményt nyújtó formával és minőséggel várjuk közönségünket november végén legendás filmzene koncertjeinken, melyek mindig óriási érdeklődésre tartanak számot, köszönhetően a kiváló filmzenékkel és filmes képi világgal, illetve Hollerung Gábor élvezetes konferálásával és szuggesztív vezényletével összeállított, igazán egyedi koncertélménynek.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!