Program


Farkas Ferenc I.

Farkas Ferenc I.

MOZART-EST

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 5. hétfő, 19:00

FARKAS FERENC I.

Műsor
Mozart: A varázsfuvola-nyitány
Mozart: C-dúr zongoraverseny
Mozart: „Nagy” g-moll szimfónia KV 550

Közreműködik:
Lőwenberg Dániel zongoraművész

Karmester: Dobszay Péter

A 2022/23-as szezon első nagyzenekari hangversenyén Mozart műveit szólaltatja meg az Alba Regia Szimfonikus Zenekar. Nyitószámként az életmű utolsó nagy színpadi remeke, az 1791-ből való Varázsfuvola népszerű nyitánya csendül fel, majd az 1782–83-ban komponált első bécsi zongoraversenyek egyik pompás reprezentánsa, a C-dúr zongoraverseny (KV 415) következik Lőwenberg Dániel zongoraművész, a Salzburgi Mozarteum tanárának előadásában. A programot az európai zene történetének egyik legnagyobb remekműve, az 1788 nyarán készült drámai „Nagy” g-moll szimfónia (KV 550) zárja – az Alba Regia Szimfonikus Zenekar ezzel teljessé teszi a „Triptichon”, vagyis az utolsó három nagy Mozart-szimfónia előadásának tavaly megkezdett sorozatát. A hangversenyt az együttes művészeti vezetője, Dobszay Péter Junior Prima-díjas karmester dirigálja a székesfehérvári Vörösmarty Színházban.

Ajánlatunk


Valahol, egy franciaországi nyaralóban Bernard és neje, Jacqueline vendégeket várnak egy kellemesnek ígérkező hétvégére. Az egyik vendég, Bernard legjobb barátja, Robert, aki Jacqueline titkos szeretője. A másik vendég Brigitte, Bernard titkos szeretője. A ház ura feleségének úgy állítja be a dolgot, mintha Brigitte Robert párja lenne..

Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

A megszokott cumbia mellett a latin repertoár egyéb műfajai is teret kapnak ezen az estén: lesz chachacha, boogaloo, salsa és son is. Kolumbia, Uruguay, Venezuela, Kuba, Mexikó együtt a Müpa színpadán.

Ajánló


Ákos és zenekara a 6. alkalommal Győrben az Audi Arénában zárja a 2022-es turnéját.

A Medikus Zenekar már hagyománnyá vált jótékonysági koncertjén ezúttal a Semmelweis Egyetem Pető András Karának javára gyűjt. A cél a…

A remek zenékkel fűszerezett vígjáték az ismert szerzőpárostól, garantált szórakozást nyújt a kikapcsolódni vágyó nézőknek.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!